Vrijblijvende offerte

Diensten

Isoleren

Isoleren vermindert het warmteverlies en verbetert het comfort. De gemiddelde Nederlandse woning is matig geïsoleerd. Het gasverbruik voor centrale verwarming is gemiddeld 1575 m3 gas per jaar. In een goed geïsoleerd huis is maar 700 m3 gas nodig.

Isoleren helpt dus echt. Twee derde van het totale energieverbruik in de woning wordt gebruikt voor verwarming. Isoleren is dus een mooie manier om veel energie te besparen. Bij Klussenbedrijf Tolner bent u voor het isoleren van uw woning aan het juiste adres.

Keuken renovatie

Wilt u uw keuken een andere sfeer geven, een ander aanzien, zonder dat dit kapitalen kost? Dan is keukenrenovatie een goede mogelijkheid. In de meeste gevallen is het mogelijk om uw keuken een nieuw en fris uiterlijk te geven door de deurtjes en keukenfronten te vervangen. Eventueel in combinatie met een nieuw werkblad.

Deze keukenrenovatie vergt meestal een investering die slechts een kwart bedraagt van een nieuwe keuken. In veel gevallen kan de renovatie zelf in een tot twee dagen gerealiseerd zijn.

Vloeren leggen

Of het nu gaat om laminaat, houten vloeren of vloertegels. Klussenbedrijf Tolner heeft ervaring en legt uw vloer er op nette wijze in.

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op en wij komen vrijblijvend bij u langs.

Loodgieter werkzaamheden

Een badkamer en keuken hebben een enorm belangrijke rol in ons dagelijkse leven. Op het gebied van sanitair is daarom werkelijk van alles te koop. Van eenvoudig en netjes, tot heel uitgebreid of bijzonder luxueus. Tolner kan u hierbij van dienst zijn; van kleine reparaties op sanitair gebied tot het compleet renoveren of nieuw aanleggen van uw badkamer, toilet of keuken.

Ook kunt u bij ons terecht voor:

  • wasdroger afvoer
  • wasmachine/vaatwasser aansluiten of afvoer
  • Dakgoot afdichting

Schilderwerk

Voor elke schilderklus bent u bij ons aan het juiste adres. Samen met u bekijken we watprecies gedaan moet worden. Is er achterstallig onderhoud dat weggewerkt moet worden? Moeten er slechte verflagen afgekrabd worden. Is het schilderwerk eigenlijk houtrotvrij. Is de kit, stopverf of plamuur nog goed.  Voor het herstellen van houtreparaties deelvervanging van ingerotte gevelonderdelen, vervangen van ramen en deuren, boeidelen herstellen en alle overige kleine bouwkundige werkzaamheden kunnen wij in eigen beheer uitvoeren. Alle te vervangen gevelelementen worden uitgevoerd in 1e klas hout en voorzien van primer en deugdelijk hang- en sluitwerk.

Periodiek onderhoud is noodzaak.
Houd het vocht buiten, is het advies. Dus controleren wij de gevel en herstellen voordat we de kwast ter hand nemen.

Stukadoren

Heeft u wel eens zelf geprobeerd stukadoorswerk te verrichten? Dan heeft u zeer waarschijnlijk aan den lijve ondervonden dat dit specialistenwerk is. Een hele uitdaging dus om uw muren glad en egaal te krijgen. Stucwerk dat op een professionele en vakkundige wijze is toegevoegd zorgt voor waardevermeerdering van uw woning bij verkoop.

U kunt bij ons terecht voor:

Sier-, structuur-, traditioneel raap- of pleisterwerk

Verbouwing, renovatie of nieuwbouw

* Zolder renovatie
- Extra slaap- of studiekamer
  - Aftimmeren
  - Dak isolatie
 
* Plafond
  - Plaatsen
  - Herstel
  - Verlagen
  - Systeem en Gips
  - Sierkoven aanbrengen
  - Spot montage
 
* Voorzet wanden
  - Voorzet, Paneel, Scheiding
  - Plaatsen of verwijderen
  - Systeem of Gips
  - Volledig afgewerkt
  - Electra aansluiting

Algemeen onderhoud

Het onderdeel onderhoud kan gezien worden als een ruim begrip. Alle, vaak kleinschalige, voorkomende werkzaamheden op en in het gebouw vallen hieronder. De diversiteit kan worden weergegeven in bijvoorbeeld het schoonmaken van de dakgoten tot het vervangen van het gehele dakbeschot inclusief de dakpannen.Bijvoorbeeld het vervangen van de achterdeur tot vervangen van de gehele achtergevel.
Door de kleine organisatie die wij zijn, zijn wij flexibel genoeg om ook de “kleine bouwklussen” op ons te nemen. Dus ook voor een klemmende deur kunt u ons bellen.
 

 

Hieronder een opsomming van onze onderhoudsactiviteiten:
* onderhoud / vervangen van kozijnen
* herstelwerk aan goten, betimmeringen en daken
* Reiniging van dakgoten, dakbeschot, gevel en bestrating
* tegelwerken en overige “thuis klussen” vallen ook hieronder

Tuinonderhoud en bestrating

De volgende werkzaamheden worden door ons uitgevoerd:
 
Plaatsen, onderhoud, Reparatie
  * Tuinhuisjes
  * Schuttingen
  * Afrasteringen en Hekwerken
  * Veranda’s
  * Windschermen en markiezen
  * Zonneweringen
 
Bestraten en verharden

 

  * Opritten
  * Tuinpaden
  * Terrassen

Sanitair

Tolner renoveert en bouwt hoogwaardige badkamers en toiletten, volledig volgens uw wensen en behoeften. Onze service loopt uiteen van het alleen aanbrengen/vervangen van tegelwerk, tot de volledige montage en installatie van uw badkamer en toilet.

Wij helpen u graag bij het ontwerpen en indelen, geven graag advies over materialen en trends, en leveren desgewenst ook de tegels en het sanitair.

Bij het bouwen en tegelen van uw badkamer gebruiken wij uitsluitend  de beste materialen. Vandaar dat wij twee jaar volledige garantie geven op het resultaat. Maar ook na deze periode kunt u rekenen op een snelle en vakkundige dienstverlening.

Dakramen, deuren en trappen

Het plaatsen, afhangen en nastellen van:

  • Dakramen
  • Deuren
  • Trappen

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.